Νέο Λύκειο

Untitled-1

Μάθετε για τις αλλαγές στο νέο λύκειο. Διαβάστε περισσότερα...

Θετικές Σπουδές

Untitled-1111

Η ύλη των Εξετάσεων ακολουθεί συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα και ολοκληρώνεται στις αρχές Μαρτίου. Έτσι, υπάρχει ο απαιτούμενος χρόνος για να αφομοιώνονται οι γνώσεις... Διαβάστε περισσότερα...

Ανθρωπιστικές σπουδές

222222222

Στη Β΄Λυκείου δίνουμε βαρύτητα στα Αρχαία μιας και είναι το βασικότερο μάθημα της Θεωρητικής Κατεύθυνσης. Με 4 διδακτικές ώρες την εβδομάδα, δίνεται έμφαση στο συντακτικό και τη γραμματική... Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΑΛ-Δημοτικό

3333333

Το ΕΠΑ.Λ. αποτελείται από 3 τάξεις Α, Β και Γ.

Επίσης γίνονται μαθήματα στις τάξεις του Δημοτικού

Διαβάστε περισσότερα...

Ανθρωπιστικές σπουδές

PDFPrintE-mail

Στη Β΄Λυκείου δίνουμε βαρύτητα στα Αρχαία μιας και είναι το βασικότερο μάθημα της Θεωρητικής Κατεύθυνσης.Με 4 διδακτικές ώρες την εβδομάδα, δίνεται έμφαση στο συντακτικό και τη γραμματική, που είναι απαραίτητα για τη μετάφραση και την κατανόηση των αρχαίων κειμένων.Παράλληλα, ξεκινούν τα Λατινικά όπου διδάσκεται η ύλη της Β΄Λυκείου, που περιλαμβάνει τις βασικές και προαπαιτούμενες γνώσεις για την επόμενη χρονιά.
Οι βασικοί στόχοι του προγράμματος σπουδών της Β΄Λυκείου είναι η βελτίωση του γνωστικού επιπέδου και η οργάνωση του τρόπου διαβάσματος ώστε να γίνει πιο αποδοτικό.
Επίσης, ξεκινά σταδιακά από τη Β΄Λυκείου η προετοιμασία για την ύλη των Εξετάσεων. Εκτός από τα Αρχαία και τα Λατινικά γίνεται προετοιμασία – από μια ώρα την εβδομάδα – στην Ιστορία. Διδάσκονται οι βασικές και προαπαιτούμενες ενότητες στα μαθήματα βαρύτητας και καλύπτεται μέρος της ύλης της Γ΄Λυκείου, ώστε από νωρίς οι μαθητές να έχουν μια εποπτεία της ύλης των Εξετάσεων.
Τέλος οι μαθητές μπορούν να παρακολουθήσουν καλύπτει τις ανάγκες των μαθητών στα μαθήματα της Κατεύθυνσης καθώς και στα μαθήματα Γενικής Παιδείας εκείνα που περιέχουν γνώσεις απαραίτητες για τη Γ΄Λυκείου.

 

Ενδιαφέροντα links

Ενημέρωση Άρθρα-Απόψεις

Επικοινωνία

Επικοινωνία: info@eirmosedu.gr

Τηλέφωνο: 22620-22900 Θήβα

Τηλέφωνο: 22680 -22700 Αλίαρτος

Θήβα : Λοξής Φάλαγγας 4 

και

Αλίαρτος : Λεωφόρος Αθηνών και Παύλου Κουντουριώτη

website: www.eirmosedu.gr